Steningehöjden | A-hus
Hoppa till innehållet
Område:
Steningehöjden
Kommun:
Sigtuna
Adress:
Kaprifolvägen, Steningehöjden, Sigtuna

STENINGEHÖJDEN - ETT SÄTT ATT BO OCH LEVA

Nära både natur, kultur och stadsliv med närhet till Mälaren presenterar nu A-hus tomter på Steningehöjden! 1 tomt kvar!

Steningehöjden är en plats där man vill bo, där barnen vill leka och där man själv vill strosa omkring och hälsa på folk. Tillslut kommer det finnas 900 bostäder här. En blandning av villor, radhus och lägenheter och med torg och grönytor, precis som i en liten stad.
Livet på Steningehöjden präglas av närheten till en rad frilufts- och rekreationsmöjligheter. Här finns attraktiva promenadstråk och bevarade naturpartier. Du kommer att ha många spännande och omväxlande promenader framför dig.


NÄRHET TILL NATUREN
Det bästa av allt med Steningehöjden är nog att det är så nära naturen, här kommer du att bo praktiskt taget mitt i den. I väster gränsar Steningehöjden till Rävsta naturreservat och Lunda Ridskola som är riktiga oaser för den som gillar att lufsa runt i skog och mark. I skogarna omkring växer till exempel orkidéer, svamp och bär. Och Steninge Slott och Mälaren ligger på en skön och rofylld promenads avstånd. Vill du hitta det verkliga lugnet kan du ta metspöet med dig ner till Mälaren, där det finns över 30 olika fiskarter och fisket är fritt. Gös, gädda och abborre finns det gott om. Och varma sommardagar kan du ta ett dopp nere i det barnvänliga Steningebadet,


A-HUS PÅ STENINGEHÖJDEN
Här erbjuder A-hus tre olika husmodeller, villa Ekbacken, villa Ängsgården och villa Veberöd. Lika för alla är också att vardagsrummet vetter mot trädgårdssidan. På andra våningen finns sovrum och eventuellt allrum. Arkitekten har lagt ned stor omsorg på rymliga funktionella kök med matplatsen nära men inte mitt i köksarbetet. Kök där du kan släppa fram skaparglädjen!

Passa på! Endast 1 tomt kvar!.

Kontakta oss för mer information!

Varmt välkomna!

Länkar
Områdesfolder
Anders Hollgren
Trähussäljare
08-55 55 42 91
Peter Björck
Trähussäljare
08-55 55 42 81
076-106 03 87
Karta över området
Produkten har lagts i kundvagnen