Steningealle | A-hus
Hoppa till innehållet
Område:
Steningeallé
Kommun:
Sigtuna
Adress:
Steningeliden 2-18, 195 58 Märsta

STENINGEALÉ - BO VACKERT VID MÄLAREN

Nära både natur, kultur och stadsliv med närhet till Mälaren presenterar nu A-hus 12 tomter för byggnation av villor. Nu finns endast två tomter kvar för 2-planshus på Steninge Allé, Märsta!
 

Steninge-Alle_prisplupp.gifHär har Peab redan byggt totalt 47 villor med äganderätt och nu finns alltså även möjligheten att förvekliga din villadröm med A-hus. Bo i det vackra och gamla kulturlandskapet vid kanten av Steningedalen där vikingarna en gång i tiden rodde upp sina skepp till hamnen.

Här rinner nu Märstaån fram och man har betande Highland Cattles i dalen. Nära Steninge slott och cirka 600 meter från Mälaren och Steningebadet har Peab byggt totalt 47 villor med äganderätt. I närområdet finns både dagis och skola. Märsta centrum är endast några få kilometer bort, liksom pendeltågstationen. Här har du ett idealiskt läge: nära naturen med fina områden för golf, bad och rekreation. Men du har ändå bekväma avstånd till både Stockholm och Uppsala - och till hela världen via Arlanda. Kan det bli bättre?

A-HUS I STENINGE ALLÉ

I Steninge Allé erbjuder A-hus två olika husmodeller, villa Lindholmen och sluttningshuset villa Arkösund. Alla villa Lindholmen har carport och tvättstuga som standard. Lika för alla är också att vardagsrummet vetter mot trädgårdssidan. På andra våningen finns sovrum och eventuellt allrum. Arkitekten har lagt ned stor omsorg på rymliga funktionella kök med matplatsen nära men inte mitt i köksarbetet. Kök där du kan släppa fram skaparglädjen!

Steninge Allé har alla förutsättningar att bli ett av Märstas mest attraktiva villaområden!

FÖLJANDE TOMTER ÄR LEDIGA:

1,3 och 5

Varmt välkomna!

Länkar
Områdesfolder
Anders Hollgren
Säljare
08-55 55 42 91
Peter Björck
Säljare
08-55 55 42 81
076-106 03 87
Karta över området
Produkten har lagts i kundvagnen

AOL_726.jpg

Bygg och beställ ditt hus direkt online! Sitt hemma och exprimentera fram ditt nya hus. Besök a-husonline.se nu!