Solhöjden | A-hus
Hoppa till innehållet
Område:
Solhöjden
Kommun:
Sigtuna
Adress:
Nybodavägen, Steningehöjden, Sigtuna

Välkommen till Solhöjden

Solhöjden - Exklusiva tomter i söderläge med fantastisk utsikt över naturen

Solhöjden är en plats där man vill bo, där barnen vill leka och där man själv vill strosa omkring och hälsa på folk. Till slut kommer det finnas 900 bostäder i området.

Livet på Solhöjden präglas av närheten till en rad frilufts- och rekreationsmöjligheter. Här finns attraktiva promenadstråk och bevarade naturpartier. Du kommer att ha många spännande och omväxlande promenader framför dig.

NÄRHETEN TILL NATUREN
Det bästa av allt med Solhöjden är nog att det är så nära naturen, här kommer du att bo praktiskt taget mitt i den. I väster gränsar området Steningehöjden till Rävsta naturreservat och Lunda Ridskola som är riktiga oaser för den som gillar att lufsa runt i skog och mark.  Steninge Slott och Mälaren ligger på en skön och rofylld promenads avstånd. Och varma sommardagar kan du ta ett dopp nere vid barnvänliga Steningebadet. 

KOMMUNIKATION
Bussarna till och från pendeltågstationen mot Stockholm gå ofta och du når även Arlanda Flyplats snabbt och enkelt med buss. 2018 planerar SL sitt snabbtåg som tar dig in till Stockholm på 18 minuter. 

FÖR BARNEN
På Steningehöjden finns både förskola och F-6 skola vilket gör att området passar perfekt för barnfamiljer. Området har också en egen sporthall. Hallen är specialanpassad för basket och gymnastik. 

SÄLJSTART 22/10

Söndagen den 22/10 säljstartar vi etapp 1 på 6 tomter. Kontakta någon utav säljarna för mer information. 

Mikael Andersson
Trähussäljare
08-55 55 42 82
0725-89 65 10
Karta över området
Produkten har lagts i kundvagnen