Runsten, Grödinge | A-hus
Hoppa till innehållet
Område:
Grödinge
Kommun:
Haninge
Adress:
Runstens Gård, 147 91 Grödinge
Areal:
1 100 kvm
Pris:
1 500 000 kr
VA:
Pris för VA tillkommer.

Ledia tomter i Runsten, Grödinge

Välkommen till vackert belägna Runsten Village, Grödinge.

Nu finns det 8 tomter till försäljning med byggyta 1/6 av fastigheten. Runsten ligger ca.6 km från attraktiva Riksten där det bl.a. finns dagligvaruhandel, förskola, skola och SL buss. I när området finns golfbana badsjöar och naturreservat samt kafé och restaurang inom 5 min gångväg.

Pris

1 500 000 kr/st

Tomt

Areal: 1 100 kvm
Typ: Friköpt

Tomtbeskrivning

Fastighetens yta "kvm" kan variera beroende på området. 
På fastigheten "tomten" är det tillåtet att bygga 1/6-del av markytan.
Vatten/avlopp
Kostnad för väg, vatten och avlopp tillkommer med ca. 250 000kr.
Gemensamt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Andel i samfällighet/GA: Lundby GA:7 som omfattar enskild väg från länsväg 257 mot Lövtorp och Lövstaholm.

Allmänt

Runsten Equestrian är en modern tävlings- och träningsanläggning i världsklass där ryttare kan nå sin fulla potential med hjälp av världsledande tränare. Med en ständig utveckling och vision att anordna stora internationella tävlingar både under utomhus- och inomhussäsongen finns i planeringen ytterligare ett stort ridhus och nya stallplatser. för ytterligare info om anläggningen se www.runsten.com. 

Med naturen och den internationella hästanläggningen i centrum byggs här på sikt ett helt nytt samhälle med bland annat villor, parhus, lägenheter, så väl som nya stall, dagis, skola, kontorshotell, restauranger mm. Projektet kommer att pågå fortlöpande under många år, första etappen som består av 7st villor i 2-plan blir inflyttningsklara from v.4 2017. Tomterna är generösa och husen är skapade att smälta in i det vackra landskapet med bland annat en fälttävlingsbana, orörd skog, vattendrag och ängar runt husknuten. Bo nära din häst för att slippa resvägen till stallet. Här finns massor att göra även för dig som inte är intresserade av hästar. Närmaste golfbana finns 15 minuter bort, gott om fina löprundor på grus- och ridvägar, skogens lugn med svamp- och bärplockning för att bara nämna något. Bo i lugn och rofylld miljö, nära till din passion (den hästintresserade) och öka livskvalitén för hela familjen.

Kommunikation

Ryttarbussen transporterar sträckan mellan Stuvsta - Huddinge - Runsten varje halvtimme vardagar mellan ca. kl.13 - 21.30. Busstider kan utökas efter behov. 

SL buss finns ca.4 km från fastigheten vid Sorundavägen. SL buss finns även i Riksten som ligger ca.6 km från Runsten för vidare transport till Tullinge pendeltågstation.

Närservice

Närmaste förskola och skola finns i Riksten, ett nybyggt bostadsområde ca.6 km från Runsten.

Matvarubutik Ica Nära med bra sortiment finns i Riksten.

Karta över området
Produkten har lagts i kundvagnen