Lediga tomter i Skärvik | A-hus
Hoppa till innehållet
Område:
Skärvik
Kommun:
Ekerö
Adress:
Skomakartorp 36
178 38 Ekerö

Bo i Skärvik, Ekerö!

En underbar plats att förverkliga dina husplaner på! Endast tre tomter kvar!

På dessa naturnära tomter kan du sätta just din prägel på ditt hem och få en alldeles egen oas i en ny del av ett redan uppbyggt och hemtrevligt villaområde.

Första etappen av tomterna i Skärvik är slutsåld och försäljningen av etapp 2 pågår. I etapp 2 finns det endast tre tomter kvar. Titta på tomtkartan för att se vilka tomter som är lediga. Tomtkarta Skärvik

Tomterna ligger nära Mälaren och gränsar till Jungfrusundsåsens friluftsområde med dess många motionsspår, ridstigar, cykelvägar, ishallar och slalombacke vilket passar den som vill ha nära till sport och friluftsliv. För golfaren finns tre golfbanor inom 15 minuters bilavstånd.

Ekerö erbjuder nästan 50 olika idrotter och aktiviteter att välja på som drivs av ett engagerat föreningsliv. I området kommer en härlig lekplats att färdigställas, två grönområden, en stor gräsyta för fotboll, lek, picknickar med möjlighet till andra aktiviteter för stora och små.

Förskolor och skolor ligger i närheten och affärer finns både i Träkvista och i Ekerö centrum. Trots känslan av att vara på landet är storstan inte långt borta. Kommunikationerna är bra i form av ett utbrett nät av bussar. Buss går regelbundet till Brommaplan. Bilfärja går mellan Jungfrusund på Ekerö kommun och Slagsta i Botkyrka kommun.

En utbyggnad av gator, VA samt gemensamma grön- och lekytor är till stor del färdigställda.

För den som söker en tomt på Ekerö att bygga sitt drömhus på, i nära anslutning till Mälaren, så är Skärvik rätt ställe.

För mer information om tomterna och tomtförsäljningen:
Maria Pettersson, Mäklarringen, 0737-28 63 28

För frågor gällande våra olika husmodeller och förslag:
Mikael Andersson, A-hus, 08-55 55 42 82
Jesper Silvanius, A-hus, 08-55 55 42 96


Välkomna att kontakta oss för mer information!

A-hus i samarbete med
jarntorget_222_.JPG

mäklarringen_genomskinlig_Logga utan budskap.png
 

Ladda ner
Tomtkarta
Länkar
Områdesfolder
Mikael Andersson
Säljare
08-55 55 42 82
0725-89 65 10
Jesper Silvanius
Säljare
08-55 55 42 96
Karta över området
Produkten har lagts i kundvagnen