Hus till salu i Hyllinge, Åstorp | A-hus
Hoppa till innehållet
Område:
Hyllinge
Kommun:
Åstorp
Adress:
Vallmovägen 5
265 74 Hyllinge
Areal:
715 kvm
Pris:
3 145 000 kr
VA:
Kommunalt

Villa Kobbskär till salu i Parkbyn, Hyllinge

TILL SALU - Villa Kobbskär i attraktiva Hyllinge, endast en dryg mil från centrala Helsingborg.

Villa Kobbskär - Stora helglasade fönster släpper in både ljuset och trädgården i huset.

Här möts du av en välkomnande veranda där det finns plats för både hänggunga och blomkrukor. Förutom denna mysfaktor, så får du vid regn och rusk en skyddad entré.

Parkbyn i Hyllinge är ett omtyckt bostadsområde, med närhet till såväl bekvämligheter som nöje. Området gränsar till natursköna öppna landskap. Golfbana finner du ett stenkast från området och på Hyllinge handelsområde hittar du allt från mataffärer till byggvaruhandel. Här kan ni bygga ett bekymmerfritt och prisvärt boende på en lugn återvändsgata. Tillsammans med de mysiga ängarna som gränsar till området så skapas en härlig boendemiljö för både barn och vuxna.

I anslutning till bostadsområdet finns en park med lekplats. Skola finns från förskola/dagis till årskurs nio, allt inom någon minuts promenadavstånd. Bra ungdomsavdelning i idrottsföreningen och en fin idrottshall för olika aktiviteter.Hyllinge ligger i direkt anslutning till E6 och i dagsläget finns det 3 busslinjer. Det korta avståndet till Helsingborg gör Hyllinge till en utmärkt pendlingsort.

Kontakta vår säljare Ingrid Jansson för en privat visning. 

Ingrid Jansson
Säljare
042-21 97 61
076-10 60 388
Karta över området
Produkten har lagts i kundvagnen