Sörö, Algusared | A-hus
Hoppa till innehållet
Villa Svanhall
Område:
Särö
Kommun:
Kungsbacka
Adress:
Ekebovägen
Areal:
823 kvm / 819 kvm

Nya hem i Särö, Kungsbacka

Bygg ditt A-hus på tomt i attraktiva Särö

A-hus kan erbjuda tre tomter i attraktiva Särö med ett lugnt läge vid en återvändsgarta. Tomterna har gångavstånd till bad, golf, tennis och båthamn. Nu finns två tomter kvar!
Se bifogade filer för husritningar, tomtkarta, kalkyler m.m. på tomerna.

Tomt 1:92 - SÅLD

Tomt 1:310
Bygg ditt villa Svanhall + isolerat dubbelgarage i attraktiva Sära på tomt med lugnt läge vid återvändsgata. Pris 8 566 674 kr. För specifikation se produktionskostnadskalkyl och offert.
Tomtarea:  819 kvm

Tomt 1:312
Bygg ditt villa Vinga med enkelgarage med gångastånd till bad. Pris: 7 986 420 kr. För specifikation se produktionskostnadskalkyl och offert.
Tomtarea:  823 kvm

Området
Särö, med sitt attraktiva läge vid kusten och med närhet till både Göteborg och Kungsbacka har blivit en mycket populär boendeort. Här finns mycket att erbjuda både vad gäller fritidsaktiviteter och naturupplevelser. Förutom trevliga båthamnar, promenadstråk, golfbanor, tennisbanor och cykelleder finns det gott om badplatser i form av varma klippor eller trivsamma sandstränder.

Naturområdet Särö Västerskog ligger i närheten. Här kan ni promenera i orörd natur, äta picknick i det fria, bada från klipporna eller bara njuta av sammetslen sand på "Snäckestrand".

I området samsas trevliga restauranger, caféer, bagerier och små butiker med livsmedelsaffärer, skolor, apotek och vårdcentral. På cykelavstånd ligger populära Särö Skolan och Maleviksskolan med både förskola och klasser upp till årskurs nio.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!

Glenn Hellrand
Trähussäljare Göteborg
031-83 45 31
Karta över området
Husförslag
  • Villa Svanhall (1,5-plan) Villa Svanhalls kök- och vardagsrumsdel har rymd så det förslår. Läs mer
  • Villa Vinga Spännande lösningar med kul vinklar och vrår som gör att huset välkomnar ljuset. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen