Sandlyckan, Kullavik | A-hus
Hoppa till innehållet
Område:
Sandlyckan, Kullavik
Kommun:
Kungsbacka
Adress:
Sandlyckans väg,
429 32 Kullavik

Nya hem i Kullavik, Kungsbacka

I Kullavik – Sandlyckan - planerar Deromegruppens bostadsbolag att gemensamt utveckla ett bostadsområde med friliggande villor, kedjehus och mindre flerbostadshus.

Kullavik är ett utpräglat villasamhälle som börjar vid Kungsbacka kommuns norra gräns mot Göteborg och sträcker sig söderut ned till Malevik norr om Särö. Kullavik har flera vikar, badstränder och klippor typiska för den svenska västkusten.

På 13 tomter norr om Sandlyckans väg kommer du kunna bygga friliggande villor från A-hus. Om du är intresserad av dessa tomter ska du anmäla ditt intresse till oss. Så snart vi har mer information kring tomterna kommer detta att mailas ut till dem som anmält intresse.

Info 161020
Nu börjar det hända saker på tomterna, Lantmäteriets förrättning är klar och med detta vet vi också tomternas indelning och storlekar samt vägarnas placering.

Vi har haft möte med Kungsbacka kommuns plan- och bygglovsavdelning för att fastställa vilka hus vi kan bygga, var de får placeras på tomterna och vilken hänsyn som skall tas till de höjdskillnader som finns. Allt för att det skall bli ett fint och trevligt villaområdet för alla som väljer att bygga sitt nya hem här.

Den information vi redan idag kan delge är att de hus som kommer att byggas på området är antingen tvåplans- eller sluttningshus, det kommer således inte att bli någon byggnation av enplanshus.

Så snart vi får ett beslut från kommunen att vår föreslagna byggnation är godkänd, kommer mer information om husmodeller och husplaceringar.

Info 151106
Markarbeten inom området påbörjas under november och planerade bygg-/försäljningstarter redovisas nedan.


DEROME MARK & BOSTAD, VILLOR OCH BOTADSRÄTTER

Derome Mark och Bostad kommer att vara först ut på området, nedan kan ni läsa om projekten samt anmäla ert intresse på nedanstående länkar.

Derome Mark & Bostads villor - SLUTSÅLDA
Vår första etapp kvarteret Seglarängen består av 24 villor om 100-154 kvm, 15 st tvåplanshus och 9 enplanshus.
Priset kommer att ligga på mellan 5 300 000-6 875 000 kr. Vi planerar att starta vår VIP-försäljning i början av december. Byggstart för Seglarängen är planerad till mars 2016 och första inflyttningen är preliminärt september 2016.

Derome Mark & Bostads bostadsrätter
Vår andra etapp brf Tornseglaren är under planering. Säljstarten för brf Tornseglaren är preliminärt planerad till maj 2016 och första inflyttningen beräknar vi till vår 2018. Mer information kring denna etapp kommer längre fram.

Är du intresserad av bostadsrätterna så anmäler du ditt intresse här >>

Derome Förvaltning, hyreslägenheter
Derome Förvaltning erbjuder hyreslägenheter och dessa planerar vi att byggstarta hösten 2016, med preliminär inflyttning våren 2018. Är du intresserad av hyreslägenheterna och ännu inte anmält ditt intresse hos Derome Förvaltning så gör du det här >>

Glenn Hellrand
Säljare Göteborg
031-83 45 31
Magnus Berndtsson
Säljare Kungsbacka
0300-67 30 06
Karta över området
Produkten har lagts i kundvagnen