Solceller till ditt A-hus, villa | A-hus
Hoppa till innehållet

Solcellspaket till ditt A-hus

Använd egenproducerad el med solceller från NIBE. När du köper ett hem från A-hus vill vi även erbjuda dig möjligheten att visa kärlek även för naturen. Genom att installera solceller på ditt hus får du lägre energikostnad och bidrar samtidigt till en bättre och grönare miljö.

solglantan_1000x1000.gifA-hus erbjuder solceller från NIBE - solcellspaket 3kW NIBE SE-PV 3031. Panelerna är uppbyggda av kiselkristaller, täckta med specialglas. När solen lyser på solcellspanelerna tar de tillvara på minsta solljus och gör om det till elektricitet.

Solcellspaketet på 16,4 m2 har kapacitet att producera upp till
3300 kWh/år. Placering på byggnaden, skuggning och byggnadsort påverkar antalet soltimmar och utfallet under ett år. Behovet av köpt energi minskar i huset efter installationen i den grad som hushållet kan tillgodogöra sig energin. Under sommarhalvåret är det därför inte ovanligt att man säljer överskottsel till elnätet, eftersom förbrukningen är lägre än den mängd som produceras den här tiden på året.

Bidrag från Energimydigheten
Visste du att du som installerar solpaneler kan få upp till 20% av hela installationskostnaden betald av staten? Som privatperson kan du ansöka hos Energimyndigheten. Det finns även möjlighet att få en skattereduktion på upp till 60 öre per kWh för den överblivna el som matas in på elnätet. Läs mer HÄR

Prisexempel: Elpris 1,25 kr/kWh.
3 300 kWh/år x 1,25 kr/kWh = 4 125 kr/år

PRIS SOLCELLSPAKET NIBE: 50 400 KR

(Pris inkl. moms. Montering ingår ej.)

TheZeroSunProject.jpg

Produkten har lagts i kundvagnen